hero

Webdesign Leiden

Was je op zoek naar webdesign in de buurt van Leiden? Dan heb je nu een mooi bureau gevonden. Je bent zojuist geland bij Kees™ Internet in Leiden. Kees™ is een bureau dat doet in webdesign. En nog een heleboel andere internetdingen.

 
 

Portfolio

Cool, vet en ambachtelijk webdesign – daar gaat Kees voor. Van overheidssite In Den Haag tot de slager om de hoek in Leiden. Maatwerk met hart en ziel, altijd. Bekijk onze webdesigns in het portfolio.

Diensten

Kees doet in webdesign en aanverwante artikelen. Van conceptontwikkeling tot staart en van A tot klaar is Kees kun je bij ons in Leiden terecht. Ook met hosting, mailings, SEO, onderhoud en advies helpen we klanten verder. Webdesign plus, zeg maar.

Over Kees

Kees is gevestigd in Leiden en bestaat sinds 2004. Met elf mensen doen we de hele dag aan webdesign. We zijn wars van dikdoenerij: we zijn geen full-solution-new-media-total-quality-professional-dynamic- e-commerce-company. Kees is internet op klompen.

Gratis boekje

Als je op zoek was naar ‘webdesign Leiden’ is de kans groot dat je een website nodig hebt. Kees schreef een boekje om mensen die een website willen laten bouwen op weg te helpen. Het boekje 'Wat moet er op de website' is hier gratis beschikbaar als pdf. Het gaat niet over webdesign, maar over de fase ervoor; over het verzamelen en ordenen van informatie.

Verder praten over webdesign?

Als je wilt, praten we verder. We bieden je met plezier een kopje koffie (van versgemalen boontjes) aan in ons kantoor in Leiden. Bel ons direct op 071 51 333 71 of vul het formulier hiernaast in. Dan bellen wij jou voor een goed gesprek over webdesign.

Webdesign in Amsterdam | Webdesign in Den Haag | Webdesign in Rotterdam