hero

Webdesign Amsterdam

Op zoek naar een webdesign bureau in Amsterdam? Dan heb je ons nu mooi gevonden. Wij zijn Kees™ Internetbureau, en doen al tien jaar in webdesign. En nog een heleboel andere internetdingen.

 
 

Portfolio

Kees gaat voor cool, vet en ambachtelijk webdesign. Van A10 tot Rokin, van Noord tot Zuid, van overheidssite tot bakker om de hoek. Wij maken websites met hart en ziel, altijd. Dat kun je zien op onze portfoliopagina.

Diensten

Kees doet in webdesign en aanverwante artikelen. Van conceptontwikkeling tot staart en van A tot klaar is Kees. We maken ambachtelijk Amsterdams webdesign scherp toegesneden op jullie doelgroep. We bouwen op Hollandse bodem. En we helpen klanten in Amsterdam en daarbuiten ook met vragen over hosting, mailings, zoekmachine optimalisatie, onderhoud en advies. Webdesign plus, zeg maar.

Over Kees

Kees houdt kantoor op Herengracht 124 in Amsterdam. Onze liefde voor webdesign is elf man sterk. Hier zijn wij dan ook de hele dag mee bezig. Kees is wars van dikdoenerij: we zijn geen full-solution-new-media-total-quality-professional-dynamic- e-commerce-company. Kees is internet op klompen.

Boek van Kees

Als je tijdens je zoektocht naar webdesign in Amsterdam op deze pagina beland bent, is de kans groot dat je een website nodig hebt. Een dat je je afvraagt 'Wat moet er op de website?'. Laat het nou zo zijn dat Kees daar een boekje over geschreven heeft. Het boekje is hier gratis verkrijgbaar.

Verder praten over webdesign?

We praten, als je dat wilt, graag met jou verder over webdesign in ons kantoor in Amsterdam. Alles er op en eraan. Een kopje koffie en een goed gesprek. Bel ons op of vul het formulier hiernaast in. Dan bellen wij jou op.

Webdesign in Den Haag | Webdesign in Leiden | Webdesign in Rotterdam