Teamfoto Kees

Over Kees

Over Kees de internetjongen op klompen

Kees had als eerste in de straat van zijn polderprovinciestad een Commodore 64 en een Star Wars-poster. En zijn Zundapp kon 95 kilometer per uur.

Kees studeert iets commercieels, met een portie techniek en flink wat creativiteit. Internet wordt in de jaren negentig een serieuze zaak. Kees ziet daar wel brood in. In de dotcom-tijd belandt onze Hollandse held tussen de glimmende dassen van het snelle geld en die hard nerds met paardenstaart. De Engelse termen en technotalk vliegen hem om de oren. De ene venture capital start-up outbuyt de volgende dynamic usergenerated cash-cow nog voordat het enig technisch incubator of funding stakeholder ook maar iets returnt on investment.

“Doe eens normaal.” vindt Kees meteen, “het mag best ingewikkeld wezen, maar als ik er geen kaas van kan maken, klopt er iets niet.” Elk internetconcept of technische vernuftigheid is uiteindelijk helder voor te stellen. Vanaf die dag is Kees ‘internet op klompen’.

Kees vandaag

Tegenwoordig is Kees tien man sterk. Kees is gehuisvest op een enorme zolder van een oude conservenfabriek. Er zijn veel schermen en kabels en een loeiend serverhok. Kees speelt graag een spelletje pingpong of darts.

We zijn allemaal Kees. Als techneut, creatief of commercieel maken we Kees tot Kees. En dat doen we op klompen. Om het voor onszelf en onze opdrachtgevers eenvoudig te houden.

Over Kees

Meer weten? Neem contact op met

Désirée Battjes

Désirée Battjes

Bekijk werk van Kees

CPB CPB Ruimtevaart recruitment: HE Space Ruimtevaart recruitment: HE Space

Door deze website te gebruiken accepteer je de cookies zoals beschreven in ons cookiebeleid

OK