ExpressionEngine

Je zoekt een bureau dat met ExpressionEngine overweg kan. Stop met zoeken. Je hebt ons gevonden. We bouwen met, dromen in en zijn verliefd op ExpressionEngine.

Screenshot ExpressionEngine
Bekijk van dichtbij

Interesse in ExpressionEngine? Bel mij terug!

 • Zelf beheren

  Makkelijk zelf beheren

 • Maatwerk

  Website wél op maat

 • Veilig tegen hacks

  Beveiligd tegen hacks

 • Technische ondersteuing

  Ondersteuning paraat

ExpressionEngine is een module waarbij de eigenaar van een website op een eenvoudige manier zelf teksten en foto’s op zijn website kan plaatsen en veranderen. Kees vindt ExpressionEngine de mooiste, veiligste en meest gebruikersvriendelijke oplossing.

Zelf beheren

Als een website regelmatig geactualiseerd moet worden, is het onprettig en duur om voor elke wijziging afhankelijk te zijn van een webbureau. Veel websites hebben daarom tegenwoordig een 'Content Management Systeem' (CMS). Het CMS ExpressionEngine stelt je in staat om zonder technische kennis teksten en foto’s op zijn website te plaatsen.

Hoe werkt het?

De eigenaar van de website kan online inloggen en komt dan op een speciale overzichtspagina binnen ExpressionEngine. Hier is het bijvoorbeeld mogelijk om zelfstandig webpagina’s aan te maken of te wijzigen, nieuwsberichten te plaatsen of je laatste video toe te voegen.

Templates

Kees ontwikkelt onder andere templates voor ExpressionEngine. Een template, of sjabloon, is een mal voor de webpagina in het CMS. Een aantal bekende voorbeelden van templates zijn:

 • Een ontwerp voor de homepage
 • Een webpagina met tekst en afbeeldingen
 • Een contactpagina met Google Maps
 • Een profielpagina
 • Een nieuwspagina

Het aantal templates dat een eigenaar binnen ExpressionEngine kan hebben is onbeperkt. Als je later besluit om een nieuwspagina toe te voegen aan je website, dan kan deze template gemakkelijk toegevoegd worden.

ExpressionEngine op maat

Hoe de website werkt en hoe deze eruit ziet is vrij invulbaar. De module stelt ons in staat elke website volledig op maat te maken. ExpressionEngine beperkt op geen enkele manier de inhoud, de structuur of het grafisch ontwerp van de website.

Stabiel en snel

ExpressionEngine websites zijn stabiel en snel. Het CMS is gebaseerd op CodeIgniter. CodeIgniter is een Open Source systeem dat ontwikkeld is door PHP programmeurs over de hele wereld. Door al deze gebundelde kennis is ExpressionEngine zeer stabiel.

De ExpressionEngine caching-optie zorgt ervoor dat de website bij bezoekers opgeslagen wordt. Hierdoor wordt de laadtijd aanzienlijk verkleind en zijn ExpressionEngine websites een stuk sneller.

Veilig

ExpressionEngine websites zijn uitgerust met een goede beveiliging. Wereldwijd hebben programmeurs meegeholpen aan de ontwikkeling van het systeem. Op de officiële ExpressionEngine zegt men er het volgende over:
“In 10 years ExpressionEngine has  never had a major security breach. We take security very (very) seriously, perform continuous audits, and respond to issues with security implications immediately.”

Ondersteuning

Er is een hechte community van ExpressionEngine gebruikers. Als Kees kunnen wij altijd terecht bij de professionele ExpressionEngine-helpdesk voor ontwikkelaars. Dankzij deze ondersteuning kunnen wij snel reageren op eventuele vragen over het systeem.

ExpressionEngine showcases

Een aantal bekende voorbeelden van websites die draaien op ExpressionEngine.


Als er een degelijk , uitgebreid en gebruikersvriendelijk CMS gewenst is, schrijft Kees ExpressionEngine voor. Met dit systeem kan alles.