hero

Easyflex Koppeling

Op zoek naar een internetbureau dat werkt met Easyflex? Dan heb je ons nu mooi gevonden. Kees™ Internetbureau maakt websites en verbindt ze met Easyflex.

 
 

Wat is Easyflex® en voor wie is het bedoeld?

Easyflex® is een compleet (SRA gecertificeerd) softwarepakket, dat de belangrijkste processen in je organisatie ondersteunt. Met Easyflex® kies je voor een brede basis met zeer veel mogelijkheden. Dankzij dit stevige fundament kun je eenvoudig sturen op succesbepalende factoren, veel tijd besparen en meer grip krijgen op je processen. Software waar je eenvoudigweg van op aan kunt. Easyflex® zit in de cloud: je kunt dus vanaf elke locatie werken. Bovendien ben je er altijd van verzekerd dat de software up to date is.

Heb je hulp nodig? Dan kun je met al je vragen terecht bij de medewerkers van het Service Center. Easyflex® is geavanceerd, praktisch en kent tal van mogelijkheden. Zo kun je in twee loonjaren tegelijkertijd werken, razendsnel flexwerkers inschrijven met de CV-inlezer en eenvoudig identiteitsbewijzen controleren. De meest recente innovatie is Documentmanagement, waarmee papierloos werken mogelijk is. Easyflex® maakt flexwerk eenvoudig.

Easyflex® wordt oa. gebruikt door: uitzendbureaus, detacheringbureaus, arbeidsmigranten, payrollers, artiestenbureaus, ZZP’ers en accountants. Meer lezen over Easyflex® kan op www.easyflex.nl

Het koppelen van Easyflex® met uw website

Kees™ Internetbureau kan de website koppelen aan je Easyflex® account. Op deze manier zien bezoekers van de website altijd de meest actuele vacatures en kunnen ze hierop direct solliciteren. Naast het solliciteren op vacatures, is het ook mogelijk voor kandidaten om zich direct in Easyflex® in te schrijven. Op deze manier kunt je veel tijd besparen.

Een koppeling van Easyflex® en de website kan op twee manieren. De éérste manier is door middel van een iframe. De door Easyflex® opgemaakte informatie wordt dan middels een frame op de website weergegeven. De tweede mogelijkheid is via de Easyflex® SOAP API. Deze API stelt ons in staat om alleen die informatie te tonen die voor jullie relevant is en deze kan naar wens worden opgemaakt.

Een voordeel van Easyflex® is dat men niet handmatig hoeft te updaten omdat updates automatisch plaatsvinden op de servers van Easyflex®. Op deze manier zijn gebruikers er dus gegarandeerd van de laatste versie.

Voorbeeld

Voor het payrolling en uitzendbureau Team Intro, heeft Kees™ een koppeling gelegd met Easyflex®. De koppeling is zowel met de Easyflex® API als Easyflex® Webservices (iframe) gelegd. Een aantal van de gemaakte en gekoppelde functionaliteit in deze website zijn:

  • Direct inschrijven als potentiele kandidaat (werkzoekende)
  • Direct reageren op een vacature uit Easyflex® die op de website wordt getoond
  • Tonen van laatst toegevoegde vacatures
  • Realtime data-uitwisseling

Kijk voor de live website op www.teamintro.nl 

Meer weten over de mogelijkheden van Easyflex en uw website?

Neem contact met ons op via 071 – 51 33 371 of stuur een e-mail aan info@kees-tm.nl