achtergrondafbeelding

Mobiele oplossingen

Mobiel, mobiel, mobiel – gonst het overal. 70% van de Nederlandse internetgebruikers is mobiel. Muziek luisteren, mailen, televisiekijken, spelen, parkeergeld betalen en calorieën tellen doen we met de mobiele app op onze smartphone.

Wat moet er kunnen?

Mobiel bereikbaar zijn, is voor elke organisatie belangrijk. Je wilt dat je doelgroepen je ook kunnen benaderen met een smartphone of een tablet. Een website moet in elk geval goed bekeken kunnen worden op een grote diversiteit aan schermen. Hij moet op z’n minst responsive zijn.

Als je weet dat je desktop- of tabletgebruikers voor andere zaken komen dan de mobiele bezoekers dan pas je je website daarop aan. Wanneer de meeste mobiele gebruikers je routebeschrijving zoeken, biedt je deze natuurlijk meteen aan op je mobiele homepage. Met dit soort aanpassingen wordt een website adaptive.

Pas wanneer je informatie hebt die ook offline beschikbaar moet zijn of als je functionaliteiten wilt bieden die in een smartphone of tablet zitten, moet je een app laten maken.

Hieronder vind je de zeer verdienstelijke beslisboom van Eric van Hal.

Mobiele oplossingen

Netherrent app: zoek een woning

Mobiele oplossingen

Meer weten? Neem contact op met

Bekijk werk van Kees

Reaktgroep Reaktgroep K + V K + V

Door deze website te gebruiken accepteer je de cookies zoals beschreven in ons cookiebeleid

OK