achtergrondafbeelding

Design & HTML

Er kunnen allerlei redenen zijn om voor het ontwikkelen van de voorkant van een website een andere partij uit te nodigen dan de bouwer van de achterkant. In de laatste jaren hebben we ons voor verschillende – vaak wat grotere – organisaties ontfermd over de gezicht van de website.

Grafisch design is storytelling

De tijd van zwarte computerschermen met groene letters is voorbij. Schokkerige gif-animaties en voorgeschreven webfonts hoeven niet meer. Waar de dtp-er en de drukker ons vroeger een lange neus maakten, grijnzen we tegenwoordig luidkeels terug. Online grafisch design is steeds vaker leidend. Het bedenken van een grafisch concept is het vormgeven van een verhaal. Welk verhaal willen we vertellen en hoe gaat dit vorm krijgen? Instrumenten als het Kees-kwartet, storytellingsessie en moodboard staan ons bij in het zoeken naar een grafisch design met zeggingskracht.

Huisstijl

Of we een template in een rotsvaste huisstijl ontwerpen of dat we een compleet nieuwe online huisstijl-manual ontwikkelen, het gaat bij grafisch design om doelgroep en opdrachtgever. En verder zorgen we ervoor dat je op een bescheiden manier kwaliteit proeft. Daarin zit onze beroepstrots. Ons hart klopt warm voor goed en mooi grafisch design.

Webrichtlijnen

Hoewel we af en toe een beetje mopperen op de regeltjes van Drempelvrij, passen we ze desgewenst goedmoedig toe. Voor onze opdrachtgevers bij de overheid moeten we wel. En ook wij zien de zin van goede bereikbaarheid voor iedereen – ook online – wel in.

HTML-templates

De paginatypes – de templates – leveren we op in responsive HTML5 en CSS3 met een fallback voor oudere browsers. Een back-endbouwer kan er zo mee aan de slag. Het liefst kijken we nog wel even mee over een schouder: we hechten aan precies werk.

Design & HTML

Meer weten? Neem contact op met

Bekijk werk van Kees

Universiteit Leiden Universiteit Leiden Waterschappen Waterschappen

Door deze website te gebruiken accepteer je de cookies zoals beschreven in ons cookiebeleid

OK