hero

Restaurant Parkheuvel

Een website die geurt naar truffel en salie

bel met Kees™ 071 - 51 33 371

Een website voor een restaurant met twee Michelinsterren. Een bevlogen opdrachtgever: voor topkok Eric van Loo is alleen het beste goed genoeg. De beleving van Parkheuvel zou je online moeten proeven en ruiken.

Beeld, beeld, beeld

De opdracht voor de website kwam binnen via fotograaf en documentaire-maker Robbert So Kiem What. Hij maakte de documentaire De smaak van de ziel over Parkheuvel. Ook doet So alle fotografie voor het restaurant. Er moest een website komen die op een uiterst beeldende manier het verhaal van het restaurant zou vertellen.

Beeldmateriaal was er dus in overvloed. De website zelf bouwden we daar omheen: een rustige opzet,  veel transparant en een uitlijning op links, zodat – zeker op grotere beeldschermen – alle aandacht naar de full screen background kan gaan.

logo_parkheuvel_2.png
Restaurant Parkheuvel
background
background
background

Responsive website

De website van Restaurant Parkheuvel wordt vaak gebruikt met een smartphone. Veel reserveringen komen binnen via mobiel. Daarom kreeg de website een aparte responsive versie voor kleine schermen.

Contentbegeleiding

Het vullen van een website met content is iets anders dan het bereiden van ravioli van zwarte Bresse-kip met gebakken langoustines. Er is geen website waarover we zo kritisch geweest zijn.  Tekstopmaak en beeldbewerking kunnen altijd beter.  Als het echt goed moet zijn, helpen we onze opdrachtgevers met raad, daad en een beetje zeuren.