hero

K + V Veenendaal

Mensen zijn echt, echt, echt het allerbelangrijkst

bel met Kees™ 071 - 51 33 371

In het Management Team lijstje van beste Interimbureau’s stonden ze op nummer zeven. Een kei-goed bedrijf dus, maar ‘online ziet men dat niet van ons ’ was de klacht.

Strategisch online

Ze zijn van de inhoud bij K + V.  En ze zijn van mensen. Ze zijn met hart en ziel betrokken bij opdrachtgevers en (interim) managers. Van gladde digitale reclamepraat moeten ze niets hebben.

Wanneer je vast op inhoud koerst, vergeet je soms dat ook vorm belangrijk is. En dat aandacht voor vorm nog meer aandacht voor de inhoud kan betekenen. In een strategische sessie bekeken we – samen met www.maxximize.nl de online middelen en wogen zin en onzin. We besloten dat er een gedegen de basis zou moeten komen: een passend (visueel) concept.

logo_kv.png
K + V Veenendaal

Visueel concept

“Het gaat om mensen” stelt de pay-off van K+V. Daarom werd goede authentieke portretfotografie leidend in het beeldgebruik. Stevige portretten vergezellen we van ferme uitspraken en scherpe tekst. K+V laat zich zien als organisatie met karakter.

De huisstijl voldeed verder prima. Kees verzorgde waar nodig een update op details. Door kleuren, vormen en letters een opfrisbeurt te geven, kunnen ze weer jaren mee.

De middelen maken

En toen konden we gaan bouwen. We maakten een website en verzorgden een koppeling met backoffice-software.  We ontwikkelden een nieuwsbrieftemplate. We gaven een kerstcadeautje en een relatiegeschenk vorm. De sociale media accounts worden binnenkort aangepakt.