hero

HE Space recruitment

Gezocht: astronaut (m/v)

bel met Kees™ 071 - 51 33 371

Het spreekt tot de verbeelding: bij HE Space werven en selecteren ze ruimtevaartpersoneel. Ook astronauten dus. Kees™ is er al jaren kind aan huis, op verschillende projecten werkten we met veel plezier samen met HE Space.

Corporate website

Als recruitment agency zoekt HE Space naar hoog opgeleide mensen die willen werken in de ruimtevaart industrie. Van engineers die meewerken aan het Galileo project en tot programmeurs om software te ontwikkelen. HE Space bemiddelt voor alle banen waarmee een link met ruimtevaart is.

De corporate website biedt natuurlijk een vacatureoverzicht. Werkzoekenden kunnen zich abonneren op een job alert, zodat ze automatisch per mail op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures die voldoen aan opgegeven criteria.

HE Space intranet

Kees™ maakte voor HE Space een intranet. Medewerkers vinden elkaar via een profielsysteem. Er worden HR-documenten uitgewisseld en vakantie-uren geregistreerd. Verder kan er naar collega´s buiten HE Space gezocht worden, met een filterfunctie is ook de ruimere schil van betrokken medewerkers benaderbaar. Niet alles in het intranet is voor iedereen toegankelijk, er zijn verschillende inlogniveau’s. Zo kan een bepaalde contentpagina worden bewerkt voor bijvoorbeeld mensen die werken bij bedrijf X, terwijl de vakantie-uren alleen geraadpleegd kunnen worden door medewerkers in categorie Y.

logo_he_space.png
HE Space
background
background
background

Touchscreen

Voor op het kantoor van HE Space in Noordwijk maakten we de software voor een interactief touchscreen. Het doel van dit device is ontsluiting van de medewerkersdatabase. Met  verschillende filters kun je door de medewerkers van HE Space bladeren. Iedereen heeft zo alle informatie bij de hand. Het geheel draait op een 24" Android tablet als web applicatie.

Nog twee websites

HE Space maakt zich met Children´s Foundation sterk voor beter onderwijs op plaatsen in de wereld waar de kwaliteit van het onderwijs te wensen overlaat.  Een ander initiatief is Women in Aerospace. Deze netwerkorganisatie richt zich op het vergroten van kansen voor vrouwen in de ruimtevaartbranche. Voor beide organisaties bouwde Kees™ de website.